Nyt facadekoncept

 

I fremtiden skal byggeriet tage stilling til, om facadepaneler skal monteres mekanisk eller klæbes fast. MEFA Nordic har introduceret en teknologi, som bl.a. blev brugt til KPMG-domicilet på Frederiksberg.

 

Mange i byggebranchen vil sikkert være noget tilbageholdende over udsigten til at fastgøre tunge facadepaneler med lim og dobbeltklæbende tape. Det var indehaver Bjarne Juul Andersen fra MEFA Nordic også, da han i 2007 for første gang hørte om montagemetoden, der er udviklet af hollandske Tweha: 

Traditionelt har vi arbejdet med mekanisk ophæng, og umiddelbart virker det jo langt mere holdbart at bolte elementerne fast frem for at klæbe dem op. Men efterhånden som jeg satte mig ind i det, fandt jeg ud af, at det er en fuldt gangbar løsning, siger Bjarne Juul Andersen.

 

Læs mere...

Leverance til havvindmøller

 

Havvindmoeller

 

Tekst under udarbejdelse.......

Presenning Clip

 

Et nemt alternativ til traditionelle eyelets

 

Den patenterede HOLDON CLIP er designet til at klemme fast på op til 5 mm tykke stoffer. Clipsen har en udløsningsmekanisme der gør den nem at betjene. Dens særlige egenskaber og design gør den særligt egnet til anvendelse i forbindelse med camping, marine og have. Clipsen er lige effektiv på sømmet stof som på ikke-sømmet stof dvs. som presenning-clips eller klemme til bannere eller sejl.

 

Jo tungere last - desto strammere greb!

 

Læs mere...