Om MEFA Nordic A/S

Hos MEFA Nordic tilbyder vi en bred vifte af ydelser inden for byggebranchen. Læs meget mere om vores firma og arbejdsområder her på siden. 

Holder byggeriet sammen

Baggrund

MEFA Nordic A/S blev etableret 2004 af Jørn Frier Kristiansen og Bjarne Juul Andersen med henblik på at yde professionel service til håndværk og industri. Vi er stille og roligt expanderet og beskæftiger i dag 11 personer. I 2009 blev MEFA Nordic A/S kåret til GAZELLE virksomhed.

Vi er kendt for at udvikle, rådgive og producere professionel fastgørelse til VVS – STEN & MUR – samt den øvrige byggeindustri, såvel til det nationale som det internationale marked, igennem MEFA Nordic salgs- og produktionsenheder.

Løbende investeringer i rationelt produktionsudstyr hos vores leverandører har sikret, at stort set alt indenfor fastgørelse kan produceres til yderst konkurrencedygtige priser. MEFA Nordic er i dag et af de ledende fastgørelses-firmaer på det danske marked.

Projektløsninger
Rådgivningen er et af de vigtigste momenter for at projektet bliver vellykket og leveret til tiden. Rådgivning er derfor en højt prioriteret opgave i MEFA Nordic’s organisation.

Vi bruger meget tid og mange ressourcer på, at alle i MEFA Nordic er på et højt fagligt niveau og professionelle på markedet. Vores ansvar er at få projektet realiseret inden for de af kunden angivne rammer. Vi har ansvaret for planlægning, bestilling, leverancer og kommunikation imellem parterne.

Erfaring

Vores mange års erfaring er din sikkerhed for kvalitet hver gang du vælger os.. 

Engagerede

Vi er et højt engageret team, som består af kompetente folk, der går op i detaljerne.

Tag os med på råd

Er du i tvivl om noget, eller ønsker du rådgivning og sparring, kan du altid henvende dig til os.

Få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores løsninger, er du altid velkommen til at henvende dig. Henvend dig allerede i dag og lad os sammen drøfte dine muligheder og eventuelle ønsker og behov.